0494/855929 info@stelia.be
Selecteer een pagina

ict - systeembeheer

 

Ik kan u adviseren over server- en netwerkinfrastructuur en zorgen voor de installatie en het beheer. U kunt daarbij rekenen op mijn ruime ervaring op gebied van Windows Server, Linux, Mac, Unix, VMware, Hyper-V, MySQL, PostgreSQL, SQL Server, Apache, AD, Exchange en meer.

integrity

Verder kan ik eenvoudige toepassingen op maat ontwikkelen in PHP, C, VB.net, C# of Python. Al dan niet databank-gekoppeld.

csharp

 

Recent ben ik ook begonnen met de ontwikkeling van mobiele apps voor Internet Of Things (IoT). Hiermee is het mogelijk om allerlei zaken via internet te besturen vanop een smartphone of tablet. Denk aan het inschakelen van de verwarming of de besproeiing van de tuin.

 

particle_demo

 

Stelia - electronica, ICT en meer ...

ICT systeembeheer

Installatie van servers en netwerken, beveiliging, databanken, webservices

Internet Of Things

Ik kan zorgen dat uw toestel met een mobiele app via het internet bediend wordt

Herstellingen

Voor elektronica herstellingen groot of klein moet je bij Stefaan zijn

Tube & audio gear

Ik maak uw gitaar- of hifi-versterker terug tiptop in orde!

Diagnose VAG

Op basis van de foutcodes van uw VW, Audi, Skoda of Seat vind ik wat er mis is en zorg er voor dat u niets onnodig vervangt.

Varia

Misschien vraagt u zich af of ik ergens bij kan helpen? Aarzel dan zeker niet om het even te vragen.

Stel gerust uw vraag.

Contacteer me

Het juiste gereedschap

Om op een efficiënte manier aan systeembeheer en softwareontwikkeling te kunnen doen, heb je goede tools nodig. Daarom beschik ik naast enkele laptops (waaronder een MacBook Pro om macOS en iOS apps te ontwikkelen) ook over een flink Xeon-gebaseerd werkstation. Bij mobiele interventies zijn mijn tablet en convertible mini-laptop onmisbare hulpmiddelen.