0494/855929 info@stelia.be
Selecteer een pagina

elektronica

Kraakt en piept uw gitaarversterker? Dat los ik graag op voor u. Ook eenvoudige ingrepen als vervangen van eindbuizen en bias afregelen. (Ik heb een boontje voor tube gear en andere elektronische instrumenten …)

marshall_el34s

Of heeft uw machine het na vele jaren trouwe dienst begeven en kunt u niet meer rekenen op de fabrikant? Wellicht kan ik u toch nog helpen.

amatron_plus

Wat doe ik niet? Hedendaagse consumentenapparatuur herstellen. Denk aan LCD TV’s, DVD-spelers, laptops, tablets, smartphones, huishoudapparaten. Vaak is het economisch niet verantwoord of dient men hiervoor te beschikken over specifieke onderdelen of hulpmiddelen die enkel de fabrikant heeft. Hiervoor verwijs ik dus liever door naar de gespecialiseerde repair centers van de fabrikant zelf. Of kom eens langs op een RepairCaf√©. (Ik werk af en toe mee in Repair Caf√© Oudenaarde.)

Stelia - Electronica, ICT en meer ...

ICT systeembeheer

Installatie van servers en netwerken, beveiliging, databanken, webservices

Internet Of Things

Ik kan zorgen dat uw toestel met een mobiele app via het internet bediend wordt

Herstellingen

Voor elektronica herstellingen groot of klein moet je bij Stefaan zijn

Tube & audio gear

Ik maak uw gitaar- of hifi-versterker terug tiptop in orde!

Diagnose VAG

Op basis van de foutcodes van uw VW, Audi, Skoda of Seat vind ik wat er mis is en zorg er voor dat u niets onnodig vervangt.

Varia

Misschien vraagt u zich af of ik ergens bij kan helpen? Aarzel dan zeker niet om het even te vragen.

Stel gerust uw vraag.

Contacteer me

Momenteel op de knutseltafel

Deze Bosch Pocket-Master deed sinds 1985 dienst om de onsteking bij benzinemotoren perfect af te regelen. Bij moderne wagens gebeurt dit door het motormangement, maar voor oldtimers met traditionele of transtor-ontsteking is dit het beste gereedschap dat je kunt vinden. Jammer genoeg hield het toestel er plots mee op en is er geen vervanger te vinden. Dus was de eigenaar, een fervent sleutelaar met passie voor klassieke wagens, erg blij dat ik hem terug tot leven kon wekken…