0494/855929 info@stelia.be
Selecteer een pagina

elektronica

Ik design met KiCAD, een opensource pakket met een immense componentenbibliotheek. Dat betekent kortere ontwerptijden omdat de meest courante onderdelen reeds in digitale vorm bestaan.
Indien niet, dan kan ik de nieuwe componenten vlot zelf tekenen. En daarna ook ter beschikking stellen van anderen, die dan misschien een stukje zullen bijdragen aan het volgende ontwerp dat ik voor u mag uitwerken.
Op die manier wordt hetzelfde “wiel” niet eindeloos opnieuw “uitgevonden” en wordt u vlugger en voordeliger geholpen dan wanneer u hetzelfde zou laten ontwikkelen bij iemand die closed-source werkt.

KiCAD PiHAT

In een volgende stap kan ik enkele protypes voor u bouwen. Conventionele componenten solderen of SMD reflowen.
In rustige omstandigheden kan ik 0402 SMD’s met de hand plaatsen. Het juiste gereedschap en een lekkere kop thee helpen me daarbij.

Dit ontwerp past meestal in een semi-standaard behuizing die nog moet nabewerkt worden. Ik kan dit volledig voor u verzorgen.
Verkiest u een maatwerk oplossing, dan kan ik een 3D-ontwerp aanleveren. Dit ontwerp kan dan uitgeprint worden en verder klaar gemaakt voor serieproductie.

*.*.*

Kraakt en piept uw gitaarversterker? Dat los ik graag op voor u. Ook eenvoudige ingrepen als vervangen van eindbuizen en bias afregelen. (Ik heb een boontje voor tube gear en andere elektronische instrumenten …)

marshall_el34s

Of heeft uw machine het na vele jaren trouwe dienst begeven en kunt u niet meer rekenen op de fabrikant? Wellicht kan ik u toch nog helpen.

amatron_plus

Wat doe ik niet? Hedendaagse consumentenapparatuur herstellen. Denk aan LCD TV’s, DVD-spelers, laptops, tablets, smartphones, huishoudapparaten. Vaak is het economisch niet verantwoord of dient men hiervoor te beschikken over specifieke onderdelen of hulpmiddelen die enkel de fabrikant heeft. Hiervoor verwijs ik dus liever door naar de gespecialiseerde repair centers van de fabrikant zelf. Of kom eens langs op een RepairCafé. (Ik werk af en toe mee in Repair Café Oudenaarde.)

Stelia - Electronica, ICT en meer ...

ICT systeembeheer

Ik beschik over ruim 20 jaar ervaring in het beheer van Windows, Linux en Unix servers.

Internet Of Things

Ik kan zorgen dat uw toestellen en verlichting met een mobiele app kunnen bediend worden.

Herstellingen

Ik herstel geen klein elektro, enkel machines en elektrische installaties.

Tube & audio gear

Ik maak uw gitaar- of hifi-versterker terug tiptop in orde. Daarnaast bouw ik ook custom effectenpedalen.

LED walls

Een paar dode pixels herstellen? Of een LED-wall bouwen volgens uw behoeften en budget?

Varia

Misschien vraagt u zich af of ik ergens bij kan helpen? Aarzel dan zeker niet om het even te vragen.

Stel gerust uw vraag.

Contacteer me

Momenteel op de knutseltafel

Wat past er nu beter bij deze kerstperiode? :-)